Címkék

2012. április 20., péntek

Néhány gondolat....

A mai jazz-esten volt egy vendégünk Hmvásárhelyről, Almási Lajos aki megigérte hogy többször is eljön, sőt beszél vásárhelyi zenekarokkal is fellépés ügyben! Azt is köszönjük, meg azt is hogy megtisztelt bennünket!

Két uj taggal bővültünk, ők a Dominkó-házaspár, Üdv a régi ismerősöknek!

És ha már a tagságnál tartunk, egy tagunk sajnos kilépett, ő Tóth Jenő. Elfoglaltságai miatt nem tudja vállalni a további egyesületi tagságot. Sajnáljuk!

Még egy nagyon fontos dolog történt ma. Ulrich Öcsi jóvoltából megismerkedtünk Kasza Pistivel, aki a jövőben segíteni fog Klubunknak a hangosításokban, ez nagyon nagy dolog, és ezer Köszönet érte! Ez azt is jelenti, hogy tervezhetjük a havi élő-koncerteket!!!!

Más:   18-án Dr.Rock Klubjában Szegeden voltunk hivatalosak Pleskonics Bandi (Plesi, Dr.Rock stb) szives meghívására, ahol bemutatkozott az Orosházi Rock Klub. A főként fiatal egyetemista közönségnek a progresszív rock dán-svéd-finn kiválóságait mutattuk be, és jegyzeteltek ám!!!! Emellett Léna Indiai élményeit osztotta meg a közönséggel, szóban és képben egyaránt. Utána már ment egy kis blues is majd ismét Léna következett, ezuttal Pekingi finomságokkal! Nagyon jól éreztük magunkat, ugy vettük észre a közönség is, és Nagyon Köszönjük Plesinek a lehetőséget, ez jó reklám volt Klubunknak!!! Természetesen Plesi is megigérte hogy jönni fog egy jó kis blues-formációval!!!  Majd egyeztetünk!

Jövő héten április 27-én Rock-est lesz!   A KLUB MINDENKIT VÁR!

Menü:     Tóth Tibi TOP 15   (kiváló nótákkal!)
              Lemezbemutató: Meglepetés!!!
             
 

1 megjegyzés:

  1. Szeretnénk ha mindenki összeállítana egy 15-ös listát, hogy aztán le tudjuk játszani a tagságnak, és mindenkinek!!!

    VálaszTörlés