Címkék

2012. április 20., péntek

Néhány gondolat....

A mai jazz-esten volt egy vendégünk Hmvásárhelyről, Almási Lajos aki megigérte hogy többször is eljön, sőt beszél vásárhelyi zenekarokkal is fellépés ügyben! Azt is köszönjük, meg azt is hogy megtisztelt bennünket!

Két uj taggal bővültünk, ők a Dominkó-házaspár, Üdv a régi ismerősöknek!

És ha már a tagságnál tartunk, egy tagunk sajnos kilépett, ő Tóth Jenő. Elfoglaltságai miatt nem tudja vállalni a további egyesületi tagságot. Sajnáljuk!

Még egy nagyon fontos dolog történt ma. Ulrich Öcsi jóvoltából megismerkedtünk Kasza Pistivel, aki a jövőben segíteni fog Klubunknak a hangosításokban, ez nagyon nagy dolog, és ezer Köszönet érte! Ez azt is jelenti, hogy tervezhetjük a havi élő-koncerteket!!!!

Más:   18-án Dr.Rock Klubjában Szegeden voltunk hivatalosak Pleskonics Bandi (Plesi, Dr.Rock stb) szives meghívására, ahol bemutatkozott az Orosházi Rock Klub. A főként fiatal egyetemista közönségnek a progresszív rock dán-svéd-finn kiválóságait mutattuk be, és jegyzeteltek ám!!!! Emellett Léna Indiai élményeit osztotta meg a közönséggel, szóban és képben egyaránt. Utána már ment egy kis blues is majd ismét Léna következett, ezuttal Pekingi finomságokkal! Nagyon jól éreztük magunkat, ugy vettük észre a közönség is, és Nagyon Köszönjük Plesinek a lehetőséget, ez jó reklám volt Klubunknak!!! Természetesen Plesi is megigérte hogy jönni fog egy jó kis blues-formációval!!!  Majd egyeztetünk!

Jövő héten április 27-én Rock-est lesz!   A KLUB MINDENKIT VÁR!

Menü:     Tóth Tibi TOP 15   (kiváló nótákkal!)
              Lemezbemutató: Meglepetés!!!
             
 

2012-04-20 Jazz-est

Ma a jazz jegyében gyültünk össze, és meglepetésünkre vagy harmincan voltunk! Tettünk egy sikertelen kisérletet egy projectorral, melyet Berke Géza volt szives behozni, most még voltak vele problémák, de majd kialakul!

Kerekes Jani kedvenc jazz-dalaiból hallgattunk egy szép csokrot, meglepetés volt Parov Stelar modern hangvételű nu jazz nótája, de Jaco Pastorius 17 perces eposza mindent vitt! Aztán megnéztük a Herbie Hancock-Ron Carter-Billy Cobham trió nagyszerű Luganó-i koncertjét.

Következő pénteken találkozunk.

2012. április 17., kedd

A Főpróba szenzációsan sikerült.

Április 13. péntek: általában szerencsétlen napnak mondják, de az Orosházi Rock Klub életében szerencsés napnak bizonyult! Az élőzene varázsa kimozdította az "öreg" rock és blues dinoszauruszokat barlangjukból. Mihály Zoli és Léna már napokkal előtte feldíszítette a termet  igazi rock ereklyékkel. Délután öttől már hallgattuk Léna kedvenc bluesnótáit, majd este 8 órától élő-koncert következett, melyen Ulrich Öcsi És Barátai, vagyis a Diggin' Deep lépett fel. Az 50-60 fős közönség egyszeri, és megismételhetetlen varázslatban részesült! A zenekar szinte azonnal ráérzett a hely szellemére, és zsigerből nyomták a jobbnál jobb nótákat. Jó volt látni a nem éppen tini közönség szemeit, ahogy ujra lázba hozta őket az igazi blues zene. A siker láttán a klub vezetői elhatározták,  hogy ezentúl minden hónap 4.péntekjén megpróbálnak élőzenével szórakoztatni, remélve hogy a fiatalabb közönség is kedvet kap a klub látogatására, mely minden pénteken nyitva tart.
Stilusok jöhetnek, mehetnek, de a blues ÖRÖK!
Orosházi Rock És Blues Egyesület.